Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciëren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

zondag 5 maart 2017

Lijstjes & To-Do's ...

De meeste leerkrachten maken gebruik van verschillende lijstjes. Ben je er nog niet goed uit welk systeem je nu juist moet of wil gebruiken? Ik was bijvoorbeeld altijd fan van To-Do lijstjes. Ik maakte er zeer enthousiast eentje, legde het zorgvuldig weg en... dacht er niet meer aan. Ook vond ik het lijstje niet snel meer terug. Ik deed lijstjes, een boekje, weer lijstjes, in mijn agenda schrijven, ... Maar het was nooit echt wat ik wilde. Een boekje was handig, maar na een tijdje bleef het op dezelfde plaats in de kast liggen... Ben jij ook zo? Dan heb ik hier een handige tip voor je!

De tip heet: GOOGLE KEEP.

Het is een app van Google zelf. Je kan lijstjes toevoegen en gewone notities. Foto's kan je er ook aan toevoegen en zelfs spraakopnames. Deze kan je allemaal een label geven en een kleur. Zo blijft het overzichtelijk. Ook leuk, de meest belangrijke dingen kan je ook vastpinnen zodat ze bovenaan blijven staan. Ik ben helemaal pro!

Wat ook leuk is, je hebt het altijd bij de hand. Je kan het openen op je laptop, je kan het downloaden op de smartphone en dan kan je het ook offline gebruiken. Kom je online een leuke website tegen die je wil bewaren voor later? Dan neem je gewoon de extensie erbij en klik je op het icoontje van Google Keep. Zet je iets in je Keep via je smartphone, open je Wi-Fi en het staat een moment later gesynchroniseerd ook op je laptop. Dit werkt ook andersom, uiteraard.


Hierboven zie je een voorbeeld van Google Keep op je laptop. Ik ben helemaal voor!

Heb jij ook zo een systeem? Laat hier gerust weten welk.
Ben je van plan Google Keep uit te proberen? Laat het gerust weten!

1 opmerking:

  1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben geldschieter en ook financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypothecaire lening of lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We bieden allerlei soorten leningen, waaronder langlopende en kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen en nog veel meer. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang direct een reactie.

    Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - U kiest de terugbetalingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door een gebrek aan financiën. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te kampen hadden

    Voor meer informatie over ons leenaanbod kunt u ons uw leenverzoek sturen via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter